Join us

Wat betekent de AVG voor het sollicitatieproces van Egis Parking Services?

We hanteren de richtlijnen van de Sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).
We behandelen de door jou verstrekte informatie vertrouwelijk en zorgvuldig en respecteren je privacy. Jouw sollicitatiegegevens worden alleen in gezien door afdeling HR en leidinggevenden, die betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure. We bewaren jouw gegevens tijdens de sollicitatieprocedure. Mocht je bij ons in dienst komen dan worden je sollicitatiegegevens in je personeelsdossier opgeslagen; in het andere geval zullen je gegevens binnen vier weken worden verwijderd.
Als we denken dat jouw profiel in toekomst voor een andere positie geschikt zou kunnen zijn, bewaren we graag jouw gegevens. Natuurlijk vragen we dan (schriftelijk) om jouw toestemming.
We maken voor het vinden van geschikte kandidaten gebruik van werk gerelateerde Social Media zoals LinkedIn. Hierbij maken we alleen gebruik van informatie die relevant is voor de beoordeling van de geschiktheid voor de functie zoals werkervaring, competenties, opleiding etc.

ERVAREN Juridisch Medewerker Bezwaarschriftencommissie

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw juridische carrière? Heb jij overtuigingskracht, inlevingsvermogen en weet jij hoe je jouw collega’s inhoudelijk sterker kan maken? Daarnaast wil je ook nog steeds bezig zijn met het behandelen van bezwaarschriften van parkeervergunningen. Dan is deze functie iets voor jou!

Reageer op de vacature en we gaan graag met je in gesprek!

SALARISADMINISTRATEUR

Vind je het leuk om wet- & regelgeving uit te pluizen en te zorgen dat onze Salarisadministratie accuraat, tijdig en volgens de regels uitbetaald wordt? Hou je ervan om advies te geven en vragen te beantwoorden van collega’s en externe diensten? Kun je uitstekend zelfstandig werken en zie je kansen om ons personeelssysteem AFAS nog verder te optimaliseren, reageer dan snel op deze positie en we gaan graag het gesprek met je aan.

Medewerker Bezwaren

Vind jij het leuk om met juridische vraagstukken bezig te zijn? Ben jij onderzoekend, kan jij goed met deadlines omgaan en weet jij prioriteiten te stellen? Kan jij uitstekend zelfstandig je werk uitvoeren en zet jij een stap extra samen met jouw collega’s om verbeteringen door te voeren?
Ben jij hbo-geschoold en wil jij een eerste of tweede stap maken in jouw carrière?

Reageer dan op deze functie en we gaan graag het gesprek met je aan!