Join us

Wat betekent de AVG voor het sollicitatieproces van Egis Parking Services?

We hanteren de richtlijnen van de Sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).
We behandelen de door jou verstrekte informatie vertrouwelijk en zorgvuldig en respecteren je privacy. Jouw sollicitatiegegevens worden alleen in gezien door afdeling HR en leidinggevenden, die betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure. We bewaren jouw gegevens tijdens de sollicitatieprocedure. Mocht je bij ons in dienst komen dan worden je sollicitatiegegevens in je personeelsdossier opgeslagen; in het andere geval zullen je gegevens binnen vier weken worden verwijderd.
Als we denken dat jouw profiel in toekomst voor een andere positie geschikt zou kunnen zijn, bewaren we graag jouw gegevens. Natuurlijk vragen we dan (schriftelijk) om jouw toestemming.
We maken voor het vinden van geschikte kandidaten gebruik van werk gerelateerde Social Media zoals LinkedIn. Hierbij maken we alleen gebruik van informatie die relevant is voor de beoordeling van de geschiktheid voor de functie zoals werkervaring, competenties, opleiding etc.

Juridisch administratief medewerker bezwaren

Vind jij lokale heffingen super interessant en vind jij het belangrijk dat
bezwaarschriften zorgvuldig en tijdig worden behandeld? Werk jij graag in een
ondernemende organisatie met professionele en betrokken collega’s? Dan is dit
misschien wel jouw baan!

Teamcoach bezwaren

Ben jij die bevlogen teamleider die ervoor zorgt dat het team bezwaren optimaal
functioneert, collega’s met plezier naar het werk gaan en we onze KPI’s realiseren?
Werk jij graag in een ondernemende organisatie met professionele en betrokken
collega’s? Dan is dit misschien wel jouw baan!