Nieuws

George Geervliet nieuwe CEO Parking Services 

Egis Parking Services heeft voormalig-ENGIE Directeur George Geervliet aangesteld als de nieuwe CEO. Vanaf 1 april 2022 volgt hij Paul van Iersel op, die de rol sinds 2019 vervulde bij de wereldwijde marktleider in digitale handhaving in straatparkeren.

Voor Egis Parking Services zal George de taak op zich nemen om de dochterorganisatie van het Franse Egis Projects te positioneren vanuit de visie en een omgeving te creëren waarin de medewerkers in hun kracht hun werkzaamheden kunnen uitvoeren om gedreven door innovatie maximale klantwaarde te behalen.

Over zijn nieuwe rol zegt George: “Egis Parking Services wil actief bijdragen aan een duurzame leefbare samenleving en voert een bedrijfsvoering gedreven door de overtuiging dat innovatie verder gaat dan vernieuwende technologie alleen. Ook bij mij staan klanten, medewerkers, ondernemerschap en duurzaamheid hoog in het vaandel. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s een organisatie en inspirerende werkomgeving te creëren waar we gezamenlijk trots op kunnen zijn.”

George heeft zowel een technische als bestuurskundige (specialisatie transport en logistiek) achtergrond en heeft diverse directiefuncties gehad, waaronder bij energiebedrijf ENGIE. In de ruim 15 jaar bij ENGIE heeft George continue successen weten te behalen, waaronder de integratie van 123VOF met ENGIE, de herstructurering van de organisatie, de ontwikkeling van een nieuw onderhoudsprogramma en bedrijfsstructuur bij zowel Total als de NAM (Shell) en het continueren/winnen van diverse grote aanbestedingen. In zijn laatste acht jaar bij ENGIE was hij als directeur Industrie onder andere verantwoordelijk voor het bouwen en modificeren van duurzame installaties, Piping and Mechnical en E/I-projecten inclusief service contracten en diverse specialismes als IA/softwareontwikkeling, inspectie dienst en langdurige asset management contracten gebaseerd op prestatie contracten.

4 december 2023 – De nieuwe webpagina voor bezoekersparkeren is live!

De lancering is onderdeel van het nieuwe Amsterdamse parkeervergunningsysteem. Met de vervanging van het verouderde systeem willen gemeente Amsterdam en Egis het gebruikersgemak van bezoekers en vergunninghouders verbeteren. Het systeem is complex en met zo’n 30 verschillende typen vergunningen uniek in Nederland. De nieuwe webpagina is sterk verbeterd qua user experience, volledig aangepast naar de huisstijl van de gemeente en meer responsief. Daarnaast komt er een nieuwe basisfunctie bij. Nu meldt de vergunninghouder de bezoekers aan en af. Met de nieuwe functionaliteit kan de bezoeker zelf de parkeersessie tegen gereduceerd tarief starten én betalen.

21 december 2022 – Egis gaat emissieloos klemmen

Vanaf deze week rijden ook onze wielklemauto’s elektrisch. Met de levering van de nieuwe elektrische dienstvoertuigen hebben we een volledig elektrische wagenpark bij Handhaving! Egis wil actief bijdragen aan een veiligere, duurzamere en leefbare samenleving en hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Sinds 2018 rijden we met elektrische scanauto’s, elektrische scanscooters en worden elektrische fietsen ingezet voor de opvolging. Inmiddels is onze eerste vloot elektrische scanauto’s vervangen en zijn er nieuwe e-bikes aangeschaft. Gedeeltelijk ter vervanging van de oude elektrische fietsen en anderzijds ter uitbreiding op verzoek van onze collega’s. Goed voor het milieu en de gezondheid. Als dat geen mooi voornemen in voor het nieuwe jaar!