Nieuws

George Geervliet nieuwe CEO Parking Services

Egis Parking Services heeft voormalig-ENGIE Directeur George Geervliet aangesteld als de nieuwe CEO. Vanaf 1 april 2022 volgt hij Paul van Iersel op, die de rol sinds 2019 vervulde bij de wereldwijde marktleider in digitale handhaving in straatparkeren.

Voor Egis Parking Services zal George de taak op zich nemen om de dochterorganisatie van het Franse Egis Projects te positioneren vanuit de visie en een omgeving te creëren waarin de medewerkers in hun kracht hun werkzaamheden kunnen uitvoeren om gedreven door innovatie maximale klantwaarde te behalen.

Over zijn nieuwe rol zegt George: “Egis Parking Services wil actief bijdragen aan een duurzame leefbare samenleving en voert een bedrijfsvoering gedreven door de overtuiging dat innovatie verder gaat dan vernieuwende technologie alleen. Ook bij mij staan klanten, medewerkers, ondernemerschap en duurzaamheid hoog in het vaandel. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s een organisatie en inspirerende werkomgeving te creëren waar we gezamenlijk trots op kunnen zijn.”

George heeft zowel een technische als bestuurskundige (specialisatie transport en logistiek) achtergrond en heeft diverse directiefuncties gehad, waaronder bij energiebedrijf ENGIE. In de ruim 15 jaar bij ENGIE heeft George continue successen weten te behalen, waaronder de integratie van 123VOF met ENGIE, de herstructurering van de organisatie, de ontwikkeling van een nieuw onderhoudsprogramma en bedrijfsstructuur bij zowel Total als de NAM (Shell) en het continueren/winnen van diverse grote aanbestedingen. In zijn laatste acht jaar bij ENGIE was hij als directeur Industrie onder andere verantwoordelijk voor het bouwen en modificeren van duurzame installaties, Piping and Mechnical en E/I-projecten inclusief service contracten en diverse specialismes als IA/softwareontwikkeling, inspectie dienst en langdurige asset management contracten gebaseerd op prestatie contracten.