Werken bij Egis Parking Services

Dit zijn wij

Werknemers van EPS zijn actief, open en integer. Deze waarden vormen zowel in- als extern een leidraad voor ons werk en geven richting aan de manier waarop wij denken.

Integer

Wij zijn betrouwbaar en zorgvuldig en hebben respect voor collega’s en burgers.

Innovatief

Wij komen met nieuwe en grensverleggende ideeën en oplossingen.

Klantgericht

Wij denken en werken in belang van (interne) klanten.

Gericht op talent

Bij ons heerst een open, persoonlijke sfeer waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen, waarin je kansen krijgt én kansen pakt.

Betrokken

Medewerkers voelen zich als collega en mens betrokken bij elkaar, met onze organisatie en de omgeving van onze opdrachtgevers. Samen maken wij de organisatie tot een succes en werken er met plezier.

Werken bij EPS betekent werken in een innovatieve, platte organisatie met korte lijnen. Bij ons heerst een open, persoonlijke sfeer waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen, waarin je kansen krijgt én kansen pakt. Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 200 mensen.

Handhaving

Het team van de ruim 110 handhavers gaat zeven dagen per week op pad met de scanwagens en scanscooters, die in het Amsterdamse straatbeeld inmiddels heel herkenbaar zijn.

Customer Service Center

Op het Customer Service Center worden vergunningaanvragen behandeld en bezwaren afgehandeld. Ook staat het Customer Service Center burgers te woord. Hier werken ruim 65 medewerkers.

IT&P

Al onze geavanceerde systemen, zowel in als extern, blijven draaien dankzij de voortdurende alertheid en inzet van deze afdeling.

Technische Dienst

De Technische Dienst is verantwoordelijk voor de 2400 parkeerautomaten in Amsterdam.

Advies en Ondersteuning

Onder Advies en Ondersteuning vallen de afdelingen HRM, communicatie, financiën en accountmanagement.

Bekijk onze vacatures

Ontmoet het management

Paul van Iersel
CEO

Jolanda Rack
CFO

Steven de Vos
Manager Handhaving

Mirjam Kreuger
Manager HR

Raymond Dijkstra
Manager Service & Onderhoud

Eli de Hond
Manager Customer Service Center